HAPO logo

HAPO / HAPO SD

DESIGNED FOR ALL JOBS WITH BACK STRAINING POSTURES

HAPO är en innovativ lösning som syftar till att minska belastningsproblem. Den är utformad för att hjälpa personer som arbetar mycket stående eller i framåtlutad position och som upplever svårigheter på grund av tunga lyft eller repetitiv belastning. HAPO hjälper till att avlasta ryggen och upprätthålla en bra hållning, både när man står och böjer sig.

Genom att använda fjädrar som stödjer och fördelar belastningen från överkroppen till låren, tillsammans med ett bälte som ger stöd åt ländryggen utan att begränsa rörligheten, kan HAPO göra stor skillnad för att minska muskel- och ledproblem.

HAPO

HAPO exoskelett bak
HAPO exoskelett knästående
HAPO Jenny

HAPO är lätt att använda och kan snabbt tas på och av (det tar 40 sekunder att sätta på och 15 sekunder att ta av den). Den finns i tre olika storlekar och passar för 98% av alla kroppstyper.

Tack vare användningen av andningsbara och vattenavvisande material kan HAPO användas både inomhus och utomhus. Den är dessutom enkel att rengöra genom att antingen torka av den med en trasa eller genom att tvätta den textila delen i en vanlig tvättmaskin efter att ha separerat fjäderdelen (inga verktyg krävs).

Därför väljer du HAPO

MYCKET LÄTT – 0.9 – 1.1 kg

ENKEL OCH SNABB – 40s PÅ/15s AV

FINNS I 3 STORLEKAR

LÅS UPP MED ETT KLICK

VATTENAVVISANDE TYG SOM ANDAS

HAPO SD

HAPO SD är en variant av HAPO som är speciellt utformad för arbeten med hög dynamisk flexion och låg rörlighet.

HAPO SD är lika lätt och diskret att använda som HAPO men den finns i fyra olika storlekar (S0, S1, S2, S3) och kan upplevas sitta bättre på kvinnor.

Lätt och diskret

HAPO SD är lika diskret, lätt och enkel att använda som HAPO. Den finns i fyra storlekar (S0, S1, S2, S3) och passar 98% av alla kroppstyper, inklusive kvinnor. Den kräver ingen särskild hantering och du kan börja arbeta direkt efter att du tagit på den.

Ostreiculture HAPO v2
Martin HAPO v2

Innovativa lösningar

Satsa på en mer ergonomisk och bekväm arbetsmiljö med HAPO och HAPO SD från ErgoSanté. Dessa innovativa lösningar kommer att göra en stor skillnad för din hållning och hälsa, och hjälpa dig att känna dig piggare och mer produktiv på jobbet. Skaffa dig en HAPO eller HAPO SD idag och upplev skillnaden själv!

Användarbilder

Kontakta oss

Vill du bli kontaktad, vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Denna sajt är skyddad av Google reCAPTCHA. Googles sekretesspolicy och villkor gäller.

Tel: +46 16 551 22 90

Jonas Lagerstedt
+46 72 169 49 35
jonas@ajmrobotics.se

Magnus Nordh +46 73-505 92 84 magnus@ajmrobotics.se
HAPO logo
logo-ergosante